Sabtu, Jun 30, 2012

Salam Tengahhari Sabtu

Salam Sabtu...Lama tak mengarut dekat blog nie...apa nak cerita hari nie...owh hari nie 30hb jun..maka genaplah 3bulan bergelar ibu.. Maknanya anak ku dah berusia 3bulan... Selasa nak pegi cucuk untuk 3bulan. Harap2 tak nangis lah dan tak demam. Lepas 2 plan nak bwak baby g sunat. Kat mana ek nak bersunat kat sibu nie. Klinik mana yg ada buat..KAt KL hari 2 tak sempat nak buat lah..

Rabu, Jun 13, 2012

Terima Kasih Cinta ~~Amazing 1st anivesary with new buddy~

Mac 2011, menceritakan kisah penyatuan kasih 2 insan. 
                   (Alhamdulillah dan terima kasih CINTA)


April 2011, pengembaraan berdua untuk mengenali satu sama lain dengan lebih mendalam.
                    (Lukisan Sibu 1)


Mei 2011, ikatan kasih keluarga diraikan dalam majlis yang meriah.


Jun 2011, kesederhanaan kediaman menjadi kebahagian kami...my b'day, sambt kat sceret recipi sibu...perpisahan sementara membangkitkan kerinduan...Mr.Y bkursus di PD, saya masuk sekolah cikgu zda dkat song.. 
                  (Lukisan Sibu 2: Trip ke SK Nanga Bangkit)


Julai 2011, holiday with family @ kuching, srawak...1st time travel jauh dgn keta berdua...sronok n gumbira...hjg bln 7, 1st time tgk wayang kat sibu,ceta apa x ingat...kata 
Mr.Y, hadiah selepas seminggu bertungku lumus siapkan order photobook cstmr...


Ogos 2011, rezeki ramadhan… 


September 2011, pertama kali raya kat melaka...seronk...mcm2 ada...


Oktober 2011, kwn baik Mr.Y kawen...pastu ada sambutan hari keluarga kimia...


November 2011, raya haji kat terengganu...kena tinggL dgn flite..maka lg skali kami berjauhan...kenapa berjauhan coz nx weeknya mmg akan balik utk majlis kawen double A ...24hb pg sambt b'day Mr.Y kat star mega mall wonderland...sambt awal sehari...


Disember 2011, x ada apa yg istemewa..tp kali pertama tdo dirumah sibu sorg2. Mr.Y pg Daro...bantu kwn yg xcident. Hjg bln 12 bg hadiah journal utk Mr.Y, hadiah b'day lambt skit...hihi...sehari b4 xmas ktorg g night shoot kat dpn wisma sayang...byk pokok xmas kan...


Januari 2012, mula bertugas di sekolah baru. lebih dekat dgn rumah dan mula jd driver kpd Mr.Y...hanya pada hari aku bkerja...januari jugak mula buat persediaan sambut orang baru...  


Febuari 2012, sambg buat persediaan sambt buddy baru. haa...sambutan maulidul rasul pun kami join walaupun x berarak...hujung bulan balik semenanjung..plan bersalin dekt ganu...maka mula lah berjauhan dgn hubby utk tempoh agak lama...


Mac 2012, hadirnya penyeri kami pada 30.03.12 dgn nama Batrisyia Humaira. Di sambut dan di azan serta iqamah oleh Mr.Y... INI LAH HADIAH ANIVERSARY UNTUK SUAMI KU.

Anda Mungkin Berminat dengan....

Follow by Email