Rabu, April 12, 2017

Kids & picsart

Setiap kali buka #picsart dan buat design dgn anak2.. dorg akan suruh hantar dkat abi dorg. Dorg suka sangat kalau abi dorg cakap cantik.

pagi tadi buat design dengan hana. mula2 nak bentuk love, lepas tu nak pistol, lepas tue nak love banyak, last skali nak api.

ummu: hana nak tulis apa?
hana: hana sayang abi
ummu: ummu?
hana: ye lah ye lah... hana sayang ummu, toki, nenek, kakak

siap tulis... cakap dkat hana, ummu nak pergi masak. tapi dia suh hantar dulu dkat abi.

petang ni pulak,

humaira: cantik gambar ni. kenapa ummu buat tak ajak kakak. kakak nak hantar kat abi boleh?
ummu: kenapa nak hantar kat abi?
humaira: ini kan dia kata i love u. kakak sayang abi.

Ini lah gambar yang dorg nak hantar sgt dkat abi

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila komen yang baik-baik

Anda Mungkin Berminat dengan....

Follow by Email