Sabtu, Jun 03, 2017

SGshop “Jom Shopping!” Contest

Assalamualaikum...

Ramai rakan blogger join contest "Jom Shopping!". Maka kita pun teruja nak join sama. Contest kali ini kena jawab 2 soalan.  Siapa nak join boleh klik banner kat bawah ye...


 http://www.ayueidris.com/2017/05/sgshop-jom-shopping-contest.html





Jawapan Saya


Q1: Apakah servis yang SGshop tawarkan?

Servis yang ditawarkan oleh SGshop adalah menyediakan kualiti tertinggi perkhidmatan untuk pengguna membeli dari laman web e-dagang Cina dan bekerjasama dengan logistik yang terbaik dan syarikat ekspres bagi pengguna untuk menerima pembelian mereka.

SGshop menawarkan keselamatan dan keadaan siap pesanan.

SGshop juga bekerjasama dengan banyak bank-bank untuk memastikan proses pembayaran adalah terjamin, selamat dan cekap.


Q2: Senaraikan 3 item yang anda mahu beli di platform SGshop Malaysia (Letakkan sekali gambar dan link item) dan berikan sebab kenapa anda nak beli item tersebut.

1. Large double wood simple wardrobe Oxford cloth wardrobe luggage storage rack bold quilt classification
Kenapa saya nak almari ini...jawapan paling mudah kerana saya belum pernah membeli apa-apa almari pakaian untuk anak-anak punya pakaian. Sebab kedua kerana banyak tempat simpan. Faham-faham lah kalau baju budak ada banyak jenis, belum masuk bahagian kecik-kecik.


2. The luggage bag to large capacity travel bag with wheels back luggage 158 dual-use air consignment package

Last beli lugage pada tahun 2012 kot. Kira beg sedia ada dah tak sempurna keadaannya. Tengok beg ini pulak macam berkenan kerana boleh berubah saiz, ada roda lagi. senang nak bawak.


3. 12 girls aged 5-7-9-11-13 students children leisure sports wear a long sleeved spring set

Awal tahun lepas ada beli sweater untuk Hana Khadijah. Maka bila hana dapat sweater si kakak pun nak juga, malangnya saiz dah abis. Lepas itu ada member jual sweater frozen dan segala macam sweater bertema cerita kartun kanak-kanak. Aku pulak jenis kalau boleh tak suka beli benda yang bermusim ni. Sekali tengok dekat SGshop ada sweater budak yang tak bermusim. Kalau dapat kira rezeki kakak Humaira lah ye.
  

Maka itu sahaja entry kita kali ini. Kepada blogger lain yang mencuba nasib saya ucapkan selamat maju jaya.

1 ulasan:

  1. Good luck sis. 😊😊

    Shad
    https://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/06/sgshop-jom-shopping-contest.html

    BalasPadam

Sila komen yang baik-baik

Anda Mungkin Berminat dengan....

Follow by Email